Kamp jij ook met stress- en pijnklachten?

Maak kennis met onze Dubbele Aanpak

Herken je dit? Je piekert, slaapt slecht of onrustig en ervaart pijnklachten die je niet zo 1, 2 3 thuis kunt brengen. Je blijft steeds maar moe of voelt je juist opgejaagd. Je hoort van je omgeving dat je prikkelbaarder bent… Het zijn zomaar wat klachten die het gevolg kunnen zijn van te veel stress of spanning. Massage kan hierbij een ontspannende werking hebben en je klachten verlichten.

Aanpakken en voorkomen

Bij Massagepraktijk Lenneke Dam pakken we niet alleen de klachten aan; we gaan ook tegelijkertijd met de oorzaak aan de slag! De ‘dubbele aanpak’-therapie is een combinatie van persoonlijke gesprekken en ontspannende therapeutische massages. De ‘dubbele aanpak’-therapie heeft als bijkomend voordeel dat je ervaart hoe je toekomstige stressklachten kunt voorkomen. Je leert een betere balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Je weet hoe je stress bij jezelf (tijdig) signaleert en hoe je meer rust voor jezelf creëert. De ‘dubbele aanpak’-therapie werkt daarmee preventief!

Zet nu de eerste stap; de intake is gratis!

Is de ‘dubbele aanpak’ voor jou ook een goede oplossing?
Wil je meer weten? Lees meer over de ‘dubbele aanpak’ Of neem direct contact met ons op. We helpen je graag!

Werkgevers opgelet!

Wil je aan de slag met het ziekteverzuim- of vitaliteitsbeleid? Een prima initiatief! De dubbele aanpak zorgt voor vitalere werknemers, helpt mee het ziekteverzuim te reduceren en kan goed ingezet worden ter voorkoming en behandeling van burn-outklachten. Administratief is de investering in de ‘dubbele aanpak’-therapie mee te nemen in (aftrekbare) coachingtrajecten. Neem contact met ons op voor meer informatie.