Team

Lenneke Dam

Een aantal jaar geleden ben ik tijdens mijn opleiding fysiotherapie in aanraking gekomen met het massage vak. Omdat ik vond dat er in de opleiding fysiotherapie weinig aandacht werd besteed aan massage ben ik diverse cursussen op dit gebied gaan volgen. In 2011 heb ik vanwege diverse redenen besloten om te stoppen met de opleiding fysiotherapie en heb ik me volledig gestort op het massagevak. Van 2010 t/m 2016 ben ik werkzaam geweest bij een chiropractor als voorbereidend masseur, hier heb ik veel ervaring opgedaan met diverse lichamelijke klachten. Omdat de klachtgerichte massages mij erg interesseerde en ik heel graag mensen wil helpen met diverse klachten, heb ik een opleiding tot massagetherapeut gevolgd die ik in de zomer van 2016 succesvol heb afgerond waardoor ik me sindsdien massagetherapeut mag noemen. Binnen deze opleiding heb ik veel diciplines geleerd zoals bindweefsel, cupping, voetreflex, medical taping, klassieke massage, triggerpoint en nog meer.
Ik leid met veel passie mijn eigen bedrijf in de Drentse  Werf. Het geeft mij veel voldoening om cliënten te helpen bij diverse klachten, en te zien dat er na een aantal behandelingen goede resultaten ontstaan.

MassagetherapieZonnevlecht Opleidingen
TriggerpointcoachTriggerpointcoach
Medische BasiskennisCon Amore
Zwangerschapsmassage Zonnevlecht Opleidingen
Dorn therapie Dorn instituut Idelette Eijgelaar
Professioneel coach Balansgroep
Fascia ReleaseTriggerpointcoach

Joanne Melnik

Ik ben in September 2016 verhuisd vanuit Waterford in Canada naar Nederland voor de liefde. Na 1 jaar ben ik geslaagd voor de inburgeringscursus. Mijn opleiding was in Ontario Canada aan het Alexandrian Institute en ik ben officieel geregistreerd massagetherapeut. Ik heb 21 jaar ervaring en mijn passie is het behandelen van verschillende klachten, en daardoor zien hoe door mijn behandeling pijnmanagement kan optreden en een betere lichaamsbeweging.
Tijdens mijn verblijf in Nederland heb ik met moed en motivatie veel obstakels overwonnen. Vanaf het eerste bezoek aan Nederland tot nu heb ik de liefde gevonden voor het land en de mensen die hier wonen. Ik vind veel plezier in het contact wat ik heb met mensen, en vind altijd een gastvrije hand en een prachtige glimlach.

In de zomer van 2022 heeft Joanne ook het Nederlandse diploma massagetherapie gehaald en komt ook zij in aanmerking voor vergoedingen.